Meer resultaten voor leerzaam

 
 
leerzaam
leerzaam vertaling Nederlands Duits.
speelgoed 1 jaar
leerzaam vertaling Nederlands Duits.
fiets ophangen
leerzaam vertaling Nederlands Engels.
mymoza.com
leerzaam Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: leerzaam DE leerzaam ES leerzaam FR. Vertalingen leerzaam NLEN. als je iets kunt leren van iets educational, informative, instructive.
harde schijf recovery
Leuk en Leerzaam Vergaderen Slippen Ongevalsim Fundustry.:
Wie is de Mol. Leuk en leerzaam. Leuk en Leerzaam. Vergaderen is niet saai, vergaderen is leuk en avontuurlijk! Kom naar één van de bijzondere vergaderlocaties van Fundustry Events en je maakt het mee! Want bij Fundustry Events kan je vergaderen combineren met een spannende activiteit.
stuntsteppen kopen
Synoniemen van leerzaam; ander woord voor leerzaam synoniemen.net.
instructief, leerrijk, nuttig, onderrichtend leerzaam bn.: dociel, ijverig, leergierig. als synoniem van een ander trefwoord.: bevorderlijk, bruikbaar, dienstbaar, dienstig, goed, leerzaam, praktisch, productief, van dienst, van nut, voordelig, winstgevend instructief bn.: educatief, leerrijk, leerzaam pragmatisch bn.: woordverbanden van leerzaam grafisch weergegeven.
leerzaam Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Dat zal een interessant en informatief debat zijn, en zeer leerzaam voor degenen die, als ik het zo mag zeggen, een wat oppervlakkige kijk op Luxemburg hebben. It is a debate that will be interesting and informative for those who, I must say, view Luxembourg in a somewhat superficial manner. leerzaam ook: leerrijk.
Leerzaam 3 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. leerzaam bijv.naamw.Uitspraak: lerzam als je iets kunt leren van iets Voorbeeld: een leerzame ervaring copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: leerzaam komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spelling. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/leerzaam.:
leerzaam WikiWoordenboek.
waarvan men veel kan leren. Die pijnlijke gebeurtenis was een leerzame ervaring. Spaans: sabio es. Het woord leerzaam staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd leerzaam herkend door.
Puzzelwoordenboek Leerzaam.
Nieuw woord aandragen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 16 puzzelwoorden gevonden voor Leerzaam.
leerzaam Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Het bezoek van de Brit Robert Middleton aan onze commissie was zeer leerzaam. La visite rendue par l'Anglais' Robert Middleton à notre commission a été très instructive. Dit was een buitengewoon interessant debat en voor mij persoonlijk ook erg leerzaam.

Contacteer ons