Op zoek naar leerzaam?

 
 
leerzaam
Nederlandse synoniemen van leerzaam, ander woord voor leerzaam.
Synoniemen van leerzaam. Puzzelomschrijvingen van leerzaam in het puzzelwoordenboek.: Men leze maar veel, dat is nuttig crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
leren
Leerzaam 3 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordleerzaam.: leerzaam bijv.naamw.Uitspraak: lerzam als je iets kunt leren van iets Voorbeeld: een leerzame ervaring copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: leerzaam komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spelling. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/leerzaam.:
leerzaam speelgoed
leerzaam Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Dat zal een interessant en informatief debat zijn, en zeer leerzaam voor degenen die, als ik het zo mag zeggen, een wat oppervlakkige kijk op Luxemburg hebben. It is a debate that will be interesting and informative for those who, I must say, view Luxembourg in a somewhat superficial manner. leerzaam ook: leerrijk.
mini stroopwafels
Cookies op bndestem.nl bndestem.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Wat betekent leerzaam? WatBetekentHet.nl.
Wat Betekent leerzaam? De betekenis van leerzaam is.: leer zaam, bijvoeglijk naamwoord en bijwoord., instructief, leerrijk, onderrichtend, dociel, ijverig. Er is al veel gezocht naar de betekenis van leerzaam en we hebben al veel mensen geholpen met het vinden van de betekenis.
Leerzaam in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Home Woordenboeken Nederlands/Engels Vertaal leerzaam. Vertaal leerzaam van Nederlands naar Engels. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. leerzaam instructive, informative, informatory. Gebruikers suggesties voor leerzaam.: Uitgebreide vertaling voor leerzaam Nederlands in het Engels. leerzaam bijvoeglijk naamwoord. leerzaam informatief; leerrijk; instructief. informative bijvoeglijk naamwoord.
leerzaam WikiWoordenboek.
waarvan men veel kan leren. Die pijnlijke gebeurtenis was een leerzame ervaring. Spaans: sabio es. Het woord leerzaam staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd leerzaam herkend door.
Stage lopen: leerzaam of goedkope werkslaaf? metronieuws.nl.
13 juni 2017 om 1359: door Metro. Een stage hoort leerzaam en inspirerend te zijn. Toch hoor je steeds vaker dat het meer een verkapte werkplek is waar je geen cent voor krijgt, maar wel een bak ervaring voor moet hebben.
Synoniemen van leerzaam; ander woord voor leerzaam synoniemen.net.
instructief, leerrijk, nuttig, onderrichtend leerzaam bn.: dociel, ijverig, leergierig. als synoniem van een ander trefwoord.: bevorderlijk, bruikbaar, dienstbaar, dienstig, goed, leerzaam, praktisch, productief, van dienst, van nut, voordelig, winstgevend instructief bn.: educatief, leerrijk, leerzaam pragmatisch bn.: woordverbanden van leerzaam grafisch weergegeven.
leerzaam Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Volgens de projectleiders was h e t leerzaam o m t e zien hoe de nieuwsgierigheid van zowel de leerlingen als de oudere mensen tot interessante conversaties leidde over het leven van de ouderen, over geschiedenis en cultuur, over geloof, politiek, de Tweede Wereldoorlog, over het leven in een Japans gevangeniskamp in Indonesi√ę, over.
leerzaam Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: leerzaam DE leerzaam ES leerzaam FR. Definities op Encyclo.nl: leerzaam 1x. Vertalingen leerzaam NLEN. als je iets kunt leren van iets educational, informative, instructive.

Contacteer ons