Op zoek naar leerzaam?

 
 
leerzaam
leerzaam WikiWoordenboek.
waarvan men veel kan leren. Die pijnlijke gebeurtenis was een leerzame ervaring. Spaans: sabio es. Het woord leerzaam staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd leerzaam herkend door.
speelgoed 1 jaar
Nederlandse synoniemen van leerzaam, ander woord voor leerzaam.
Synoniemen van leerzaam. Puzzelomschrijvingen van leerzaam in het puzzelwoordenboek.: Men leze maar veel, dat is nuttig crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk priv├ę-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
prostaat
leerzaam Engelse vertaling Linguee woordenboek.
Volgens pedagoog Howard Gardner leert echter niet iedereen op dezelfde manier, en is voor de ene museumbezoeker een speurt oc h t leerzaam, t er wijl voor een ander het lezen van een catalogus meer oplevert.31 Ook is de manier waarop mensen een museum zien niet voor iedereen hetzelfde.
Leerzaam 4 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordleerzaam.: leerzaam bijv.naamw.Uitspraak: lerzam als je iets kunt leren van iets Voorbeeld: een leerzame ervaring copy Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: leerzaam komt voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en in de spelling. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/leerzaam.:
Home.
Rebound-voorziening Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs West-Friesland. Stichting Leerzaam is als lid van de vereniging Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs West-Friesland gevraagd om vorm en inhoud te geven aan de Reboundvoorziening van het samenwerkingsverband. Doel van deze Reboundvoorziening is om leerlingen die dreigen uit te vallen.
leerzaam vertaling Nederlands Engels.
Leerzame spellen Spelletjes.nl.
Met een scala aan games voor kinderen, meiden en sportfanaten hebben we meer dan genoeg online games voor iedereen. Spelletjes.nl heeft de beste gratis online games in de populairste categorie├źn, zoals puzzelgames, multiplayergames, io-games, racegames, games voor 2 spelers en rekengames.
Puzzelwoordenboek Leerzaam.
Nieuw woord aandragen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 16 puzzelwoorden gevonden voor Leerzaam.
Synoniemen van leerzaam; ander woord voor leerzaam synoniemen.net.
instructief, leerrijk, nuttig, onderrichtend leerzaam bn.: dociel, ijverig, leergierig. als synoniem van een ander trefwoord.: bevorderlijk, bruikbaar, dienstbaar, dienstig, goed, leerzaam, praktisch, productief, van dienst, van nut, voordelig, winstgevend instructief bn.: educatief, leerrijk, leerzaam pragmatisch bn.: woordverbanden van leerzaam grafisch weergegeven.
leerzaam Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Dat zal een interessant en informatief debat zijn, en zeer leerzaam voor degenen die, als ik het zo mag zeggen, een wat oppervlakkige kijk op Luxemburg hebben. It is a debate that will be interesting and informative for those who, I must say, view Luxembourg in a somewhat superficial manner. leerzaam ook: leerrijk.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: leerzaam. l ee rzaam bijvoeglijk naamwoord; vergrotende trap: leerzamer, overtreffende trap: leerzaamst 1 waarvan je leert; leerrijk. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.

Contacteer ons