Zoeken naar werken in het ziekenhuis

 
 
werken in het ziekenhuis
Volgjehart Kies voor een toekomst in het ziekenhuis.
Leren en werken in het ziekenhuis, iets voor jou? Volgjehart geeft voorlichting over 12 leerwerktrajecten die je in 4 ziekenhuizen in de regio Den Haag kunt volgen: van verpleegkundige tot operatieassistent! Geïnteresseerd in een interne mbo of hbo-opleiding in het ziekenhuis, waarbij je werken en leren combineert?
vacatures ziekenhuis
Ziekenhuis-vacatures in Noord-Brabant augustus 2018 Indeed.nl.
Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. 3 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Catharina Ziekenhuis Vacatures in Eindhoven. Lees meer over werken bij Catharina Ziekenhuis. 1.757 2.612 per maand.
ziekenhuis
Werken Leren Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Als Maasstad Ziekenhuis vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers ambitieus zijn en goed kunnen samenwerken. Wij werken hard aan optimale en veilige zorg voor onze patiënten. Herken jij jezelf in dit beeld en wil jij werken of leren in het Maasstad Ziekenhuis?
werken en leren ziekenhuis
Vacatures bij ziekenhuis NationaleVacaturebank.nl.
Wij bieden: De mogelijkheid om te werken binnen het grootste ziekenhuis horecamedewerker die graag mee wil werken aan de evenementen in het UMC ziekenhuis Wegbrengen van bestellingen zoals lunch, koffie etc door het hele ziekenhuis br Verzorging van bezorgcatering en evenementencatering in het hele ziekenhuis.
leren
Werken en leren.
Ziekenhuis Amstelland is een aangename plek om te werken. We werken professioneel, zijn gastvrij en collegiaal. Onze patiënten waarderen dat. Voor onze medewerkers is er een open, sociale omgangsvorm en is er ruimte voor eigen initiatief. Je persoonlijke, vakmatige ontwikkeling staat bij ons voorop. Net als het continue verbeteren van de zorg. Er wordt gewerkt in kleine teams.
schoonmaken in ziekenhuis
Ziekenhuis-vacatures in Rotterdam juli 2018 Indeed.nl.
Het ziekenhuis is lid van de vereniging Samenwerkende Topklinische Opleidings Ziekenhuizen STZ. 4 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Maasstad Ziekenhuis Vacatures in Rotterdam. Lees meer over werken bij Maasstad Ziekenhuis. Medewerker Servicedesk IMTS. Maasstad Ziekenhuis 13 reviews Rotterdam.
Ziekenhuis-vacatures augustus 2018 Indeed.nl.
En handdoekjes in het ziekenhuis. Het Alexander Monro Ziekenhuis is hét gespecialiseerde ziekenhuis voor het diagnosticeren en behandelen van borstkanker. 15 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Alexander Monro Ziekenhuis Bilthoven Vacatures in Bilthoven. Lees meer over werken bij Alexander Monro Ziekenhuis Bilthoven.
Werken en leren Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
We werken daarbij samen met collegas binnen ons ziekenhuis en collegas van andere zorgaanbieders. We leggen de lat hoog, met de ambitie om ons ziekenhuis nog verder te ontwikkelen. Het bewijs hiervan is ons JCI-keurmerk Joint Commission International. In juni 2015 werd het Maasstad Ziekenhuis het eerste algemene ziekenhuis in Nederland dat dit internationale keurmerk voor kwaliteit en veiligheid heeft behaald.
Ziekenhuis vacatures. Jouw droombaan in de zorg Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Dit kunnen geplande werkzaamheden zijn maar ook acute situaties. flexibel of vast werken in het ziekenhuis via randstad. Via Randstad Zorg kun jij zowel vast als flexibel werken in het ziekenhuis. Doordat wij in contact staan met ziekenhuizen in alle regio's' hebben wij regelmatig interessante vacatures in het ziekenhuis.
Werken in het ziekenhuis bkv.jobs. BKV. Open menu. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Waarom werken in het ziekenhuis? De dynamiek in een ziekenhuis is met niets te vergelijken. Er werken veel disciplines, verdeeld over een groot aantal afdelingen, die vaak uitgerust zijn met de modernste technologie. In het ziekenhuis wordt zowel preventieve zorg als curatieve zorg en onderzoek verricht.

Contacteer ons