Zoeken naar werken in het ziekenhuis

 
 
werken in het ziekenhuis
Werken bij Bravis ziekenhuis actuele vacatures Bravis ziekenhuis.
Werken en leren. Werken in het Bravis ziekenhuis staat voor denken vanuit de patiënt en daar naar handelen in de dagelijkse praktijk. meer over werken en leren werken en leren. Wilt u graag het team van Bravis ziekenhuis versterken? Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer!
opleiding kinderverpleegkundige vacature
Werken en leren bij Ziekenhuis Gelderse Vallei Ziekenhuis Gelderse Vallei.
Component Action Menu. Werken en leren bij Ziekenhuis Gelderse Vallei. Ben jij onze nieuwe ZGV'er' in hart en nieren? Ziekenhuis Gelderse Vallei: dat zijn circa 2.000 medewerkers. We bieden mensen gezondheidswinst voor hun verdere leven. Dat doen we door het leveren van medische zorg, onderzoek en innovatie.
werken en leren ziekenhuis
Vacatures Amphia Ziekenhuis.
Heb je een interessante vacature op het oog en wil je meer informatie? Neem dan contact op met de contactpersoon die in de vacature vermeld staat. Hij of zij kan je meer vertellen over de vacature, de afdeling, het team en de omgeving waarin je kunt komen te werken.
leren
Volgjehart Kies voor een toekomst in het ziekenhuis.
Leren en werken in het ziekenhuis, iets voor jou? Volgjehart geeft voorlichting over 12 leerwerktrajecten die je in 4 ziekenhuizen in de regio Den Haag kunt volgen: van verpleegkundige tot operatieassistent! Geïnteresseerd in een interne mbo of hbo-opleiding in het ziekenhuis, waarbij je werken en leren combineert?
schoonmaken in ziekenhuis
ziekenhuis vacatures. vast of flexibel in jouw functie. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
flexibel" of vast werken in het ziekenhuis via Randstad." Via Randstad Zorg kun jij zowel vast als flexibel werken in het ziekenhuis. Doordat wij in contact staan met ziekenhuizen in alle regio's' hebben wij regelmatig interessante vacatures in het ziekenhuis.
vacatures ziekenhuis
Vacatures Werken bij Antonius.
Binnen het St.Antonius Ziekenhuis hebben we op de afdeling Psychiatrie Psychologie vanaf september een plek voor jou. Solliciteer Bekijk de vacature Data analist, 24 uur per week, Nieuwegein. Als Data analist werken binnen één van de koplopers in Nederland wat betreft de implementatie van Value-Based Healthcare VBHC, dat is wat het St. Antonius Ziekenhuis jou te bieden heeft.
ziekenhuis
Vacatures Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis vindt de privacy van zowel medewerkers als sollicitanten erg belangrijk. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je gegevens en gebruiken je gegevens uitsluitend voor werving en selectiedoeleinden. Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden opgenomen en verwerkt in onze database. Het JBZ vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en veiligheid van haar organisatie te waarborgen. Daarom maakt een pre-employment screening onderdeel uit van het aanname beleid. Deze screening bestaat met name uit een referentie check en een bronverificatie van het diploma relevant voor de beoogde functie. Open sollicitaties kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Wel blijven wij graag in contact met gediplomeerd verpleegkundigen voor gespecialiseerde afdelingen bijvoorbeeld IC en SEH, collega's' voor de OK gediplomeerd operatieassistenten, recovery verpleegkundigen en anesthesiemedewerkers en gediplomeerde zorgprofessionals welke op 0 uren basis willen werken zorgassistenten, verpleegkundigen, medisch secretaresses.
Werken bij Gelre Werken bij Gelre.
Daarom investeert Gelre ziekenhuizen veel in een prettige werkomgeving. Werken bij Gelre. Als je plezier hebt in je werk, boek je betere resultaten. Daarom investeert Gelre ziekenhuizen veel in een prettige werkomgeving. En over omgeving gesproken: dat onze vestigingen liggen in misschien wel de mooiste bos en waterrijke gebieden van Nederland is natuurlijk mooi meegenomen. De gemoedelijke rust van de Veluwe en de IJsseloevers biedt een welkom tegenwicht bij werk dat spannend en inspannend kan zijn. Meest recente vacatures. Manager Regiebureau Patiëntenlogistiek. Voor het regiebureau Patiëntenlogistiek zoeken wij een verbindende manager.
Werken in het ziekenhuis bkv.jobs. BKV. Open menu. BKV. BKV. BKV. BKV. BKV.
Waarom werken in het ziekenhuis? De dynamiek in een ziekenhuis is met niets te vergelijken. Er werken veel disciplines, verdeeld over een groot aantal afdelingen, die vaak uitgerust zijn met de modernste technologie. In het ziekenhuis wordt zowel preventieve zorg als curatieve zorg en onderzoek verricht.
Vacatures Werken bij Rijnstate.
Werken bij Rijnstate. We hebben onze vacatures in 5 vakgebieden ingedeeld. Per vakgebied kun je, door op de foto te klikken, de openstaande vacatures inzien. Vacatures voor zorgverleners. Een grote organisatie is altijd in beweging. Daarom zijn we bijna altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij zoeken o.a. altijd algemeen verpleegkundigen voor onze verpleegafdelingen. Vacatures voor ondersteunende stafmedewerkers. Naast het feit dat Rijnstate een gerenommeerd ziekenhuis is waar je als expert graag deel van wilt uitmaken, zoeken wij ook regelmatig experts op het gebied van ICT, functioneel beheer, HR, management, administratieve functies etc.
Vacatures Catharina Ziekenhuis.
Werken bij Catharina. Werken bij Catharina. Catharina, jouw werkgever. Ben je ambitieus, gedreven én op zoek naar een baan in een vernieuwende organisatie? Kies dan voor het Catharina Ziekenhuis! Neem contact op met één van de mensen die in de vacaturetekst vermeld staat.

Contacteer ons