Op zoek naar taal?

 
 
taal
Taal.
Taal groep 1. Taal groep 2. Taal groep 3. Taal groep 4. Taal groep 5. Taal groep 6. Taal groep 7. Taal groep 8. Voor groep 1 t/m groep 8 zijn er uitdagende quizzen en oefengames op het gebied van taal.
Schriftelijke cursussen
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: taal. taal de; vm; meervoud: talen 1 spraakklanken waarmee je je gedachten en gevoelens aan anderen kenbaar maakt 2 spraakklanken van een bep. gemeenschap: de Nederlandse taal; in alle talen zwijgen volstrekt zwijgen 3 dat wat iem.
woordjes leren nl
Beginpagina Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Over Onze Taal. Zoeken in taaladvies. Over de Taaladviesdienst. Tijdschrift cadeau geven. Onze Taal steunen. Over het tijdschrift. Nieuws en dossiers. Onze Taal in de media. Tijdschrift cadeau geven. Over Onze Taal. Onze Taal steunen. word lid van Onze Taal!
taal leren
Puzzelwoordenboek Taal.
Taal maakt een politieke partij t. Taal met symbolen 1. Taal met symbolen, gerbruikt voor. Taal met veel sisklanken 1. Taal met weinig ruimte voor een b. Taal om het benauwd van te krijge. Taal om koud van te worden crypt.
cursus portugees
De taal en datumnotatie van je account wijzigen Dropbox Help.
Klik onder Voorkeuren op Bewerken naast Taal en selecteer je taal in het pop-upvenster. Op je telefoon of tablet. De taal van de Dropbox-app komt overeen met de taal van het besturingssysteem. Verander de systeemtaal van je telefoon om de taal van je Dropbox-app te wijzigen.
taal vertalen
Den Haag Taal in de Buurt.
Met het project Taal in de Buurt stimuleert de gemeente maatschappelijke vrijwilligers-organisaties om laagdrempelig taallessen NT2 en conversatielessen aan te bieden aan Hagenaars voor wie Nederlands niet de moedertaal is. Voor wie is Taal in de Buurt. Taal in de Buurt is bedoeld voor.:
taal nederlands
Hoe maakt taal de mens? NEMO Kennislink.
Op de thema-pagina Over taal gesproken, kan je de voortgang van het wereldwijde taalonderzoek volgen en spannende en grappige weetjes opdoen over hoe we taal produceren, verwerken en beleven. Nu weet je al dat een gesprek bij het kampvuur zo simpel nog niet is.
duits cursus
taal WikiWoordenboek.
Zie Wikipedia voor meer informatie. taalkunde taal; een systeem van spraakklanken door middel waarvan mensen met elkaar communiceren en de schriftelijke vastlegging hiervan. taalkunde taal; een systeem van spraakklanken door middel waarvan mensen met elkaar communiceren en de schriftelijke vastlegging hiervan.
Taal en Tongval Amsterdam University Press.
Taal en Tongval. Taal en Tongval is een wetenschappelijk tijdschrift over taalvariatie in Nederland en Vlaanderen, waarin ook aandacht wordt geschonken aan naburige taalgebieden en aan het Nederlands verwante talen. Alle vormen van variatie kunnen worden besproken zoals geografische, sociale, etnische, stilistische en diachrone variatie.
Taal Wikipedia.
De taal die aldus het onderwerp vormt van studie heet dan objecttaal; deze laatste term heeft een brede betekenis en kan tevens betrekking hebben op diverse communicatiesystemen waar het begrip taal" bij uitbreiding voor wordt gebruikt, zoals formele taal en computertaal zie ook Het begrip taal" in ruimere zin.
Taal-top-100.
Website Onze Taal. Website Onze Taal. Binnen 2 werkdagen in huis. Auteur Taaladviesdienst Onze Taal. Nieuwe, geactualiseerde editie van dit veelgebruikte, handzame en overzichtelijke naslagwerk. Het biedt korte en duidelijke antwoorden op de honderd meestgestelde vragen over het Nederlands, verduidelijkt met tal van voorbeelden.

Contacteer ons