Resultaten voor taal

 
 
taal
taal WikiWoordenboek.
taal v / m. taalkunde een systeem van spraakklanken door middel waarvan mensen met elkaar communiceren en de schriftelijke vastlegging hiervan Meneer, welke taal spreekt men in dat land? informatica een formeel systeem dat door computers wordt begrepen De formele taal van XML Schema, XSD of XML Schema Definitietaal.
tafels oefenen online
Schooltv: Het Klokhuis Zoek het uit! Taal.
Maar hoe is taal ontstaan? Bart zoekt uit wat het verschil is tussen mensen en dierentaal. Hij ontdekt door naar apenskeletten te kijken hoe oermensen klonken. En hij komt er achter wat slurpen, slijm en slobberen met het ontstaan van taal te maken heeft.
taal leren
Puzzelwoordenboek Taal.
Taal maakt een politieke partij t. Taal met symbolen 1. Taal met symbolen, gerbruikt voor. Taal met veel sisklanken 1. Taal met weinig ruimte voor een b. Taal om het benauwd van te krijge. Taal om koud van te worden crypt.
taal vertalen
Taal Wikipedia.
De taal die aldus het onderwerp vormt van studie heet dan objecttaal; deze laatste term heeft een brede betekenis en kan tevens betrekking hebben op diverse communicatiesystemen waar het begrip taal" bij uitbreiding voor wordt gebruikt, zoals formele taal en computertaal zie ook Het begrip taal" in ruimere zin.
taal nederlands
woordenlijst.
Kijk voor taaladvies op Taaladvies.net. Meer taalhulp vind je op taalunieversum.org. De Woordenlijst Nederlandse Taal is in boekvorm te koop als het Groene Boekje. De Taalunie 2015, alle rechten voorbehouden. Suggesties of vragen? Stuur een e-mail naar info@taalunie.org Meer weten over taal?
Gevorderden
Beginpagina Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Onze Taal steunen. Over het tijdschrift. Nieuws en dossiers. Onze Taal in de media. Tijdschrift cadeau geven. Over Onze Taal. Onze Taal steunen. hoe zegt u wifi en gender? Kies voor een taaltraining van Onze Taal. boeken, tijdschriften en taaltrainingen.
nederlandse google instellen
Taal.
Voor groep 1 t/m groep 8 zijn er uitdagende quizzen en oefengames op het gebied van taal. Van rijmen en letterherkenning tot zinsbouw en lezen voor groep 1 t/m 3 en van woordenschat en zinsbouw tot woordbenoeming en zinsontleding voor groep 4 t/m 8: alles is op een leuke manier te oefenen.
taal nederlands
Den Haag Taal in de Buurt.
Met het project Taal in de Buurt stimuleert de gemeente maatschappelijke vrijwilligers-organisaties om laagdrempelig taallessen NT2 en conversatielessen aan te bieden aan Hagenaars voor wie Nederlands niet de moedertaal is. Voor wie is Taal in de Buurt. Taal in de Buurt is bedoeld voor.:
redigeren
Huis voor Taal Dronten.
Ook de andere vestigingen van Huis voor Taal hebben een eigen Facebookpagina: Huis voor Taal Biddinghuizen en Huis voor Taal Swifterbant. Het Formulierenhuis is speciaal opgezet om inwoners te helpen met het begrijpen en invullen van papieren of digitale formulieren.
Wonder-oordoppen die vreemde taal omzetten naar moedertaal: Google gaat ze echt maken Tech Voor nieuws, achtergronden en columns.
De Pixel Buds kunnen veertig talen snel genoeg vertalen om een conversatie te kunnen houden in een taal die de drager niet machtig is, aldus Google. Wonder-oordoppen die vreemde taal omzetten naar moedertaal: Google gaat ze echt maken. Zo krachtig zijn de vertaalmachines al.
Kids4cito gratis voorbereiden op Cito en Entree oefenen voor groep 7 en groep 8.
taal 05 woordenschat. taal 06 woordenschat. taal 07 woordenschat. taal 08 spelling. taal 09 spelling. taal 10 begrijpend lezen. 11 t/m 20. taal 11 begrijpend lezen. taal 12 begrijpend lezen. taal 13 woordenschat. taal 14 begrijpend lezen. taal 15 spelling.

Contacteer ons