Zoeken naar leren online

 
 
leren online
Hindi online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Hindi leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book 2 is de effectieve manier om Hindi te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Hindi leren!
cursus spaans online
Koreaans online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Koreaans leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book 2 is de effectieve manier om Koreaans te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Koreaans leren!
Muurstickers
Macedonisch online leren snel, gratis en eenvoudig met book2 van 50" languages."
Macedonisch leren voor beginners is één van de 50 taalpakketten die wij aanbieden. book 2 is de effectieve manier om Macedonisch te leren. Al onze leermiddelen zijn zowel online als via een iPhone en Android app beschikbaar. Met deze cursus kun je zelfstandig Macedonisch leren!
leren leren
Online Spaans leren op Espaans.nl, de basis van de Spaanse taal.
Spaans leren in Madrid. Spaans leren in Málaga. Spaans leren op Mallorca. Spaans leren in Sevilla. Spaans leren in Valencia. Espaans Leuk Spaans leren Community. Spaans leren Lidmaatschap 995., Op leuke wijze online Spaans leren. De basis van de Spaanse taal.
boxkleed
Chinees leren Chinees-leren.nl.
Op deze website kun je gratis Chinees leren. Ga naar de online cursus Chinees om direct te beginnen. Wil je, naast het officiële" Chinees van de studieboeken, ook weten hoe de mensen op straat praten? Kijk dan bij Chinese straattaal.
Gratis online talen leren.
Gratis online talen leren. Cursussen Arabisch Marokkaans. Altijd al gedroomd van het moeiteloos communiceren in de taal van het land waar u op reis gaat, maar dat leek u altijd te moeilijk? Dan is deze website gemaakt voor u: in slechts korte tijd leert u de belangrijkste uitdrukkingen beheersen.
B.C. Ahrend Bridge leren online NBB-Clubsites.
Bridge leren online. Om kennis te maken met bridge, om te testen of het iets voor jou is of omdat je kennis wilt opfrissen: door op onderstaande link te klikken heb je toegang tot de complete cursus van 15 bridgelessen van Berry Westra.
Espaans Online Spaans leren vanaf beginnersniveau.
Een cursus Spaanse taal volgen via Espaans, in Spanje, Nederland of online. Onze aanpak is altijd Persoonlijk Professioneel en Communicatie staat bij ons centraal! Meer informatie over Espaans cursussen Direct een cursus boeken. Spaans leren in Barcelona. Spaans leren in Cádiz.
Gratis een nieuwe taal leren: online mogelijkheden en apps Educatie en School: Taal.
Het enige mogelijke nadeel is dat je alleen andere talen kunt leren vanuit het Engels. Je stelt de app dus in op Engels-Frans, Engels-Spaans, Engels-Italiaans en heel veel andere talen, maar vanuit het Nederlands kun je alleen Engels leren. Taaluitwisseling via Skype: Italki. Een veelzijdige optie is het online platform Italki.
Online cursussen op Leren.nl.
Wat wil jij leren? Ruim 60 online cursussen, gratis en vrij toegankelijk. Opvallend goede sollicitatiebrief schrijven. Sollicitatievragen moeiteloos beantwoorden. Sollicitatiegesprek sturen in jóuw richting. Loopbaankeuzes Ontdek wat voor werk je echt wilt doen. Salarisonderhandeling met goed resultaat. Door de ogen van de recruiter.
Duitslanddesk 10 tips om gratis online Duits te leren.
Naast cursussen op hun diverse locaties kan het Goethe-Institut je ook online helpen met je Duits. Meld je bijvoorbeeld aan voor de online community Deutsch für Dich, waar je interactieve leerspelletjes kunt doen en via groepen in contact kunt komen met anderen die Duits leren.

Contacteer ons