Meer resultaten voor nederlands

 
 
nederlands
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
nederlandse zangeres
Google Translate.
Een tekst of webpagina vertalen. Maximum aantal tekens is overschreden. Typ tekst of een websiteadres of vertaal een document. Sleep het bestand of de link hierheen om het document of de webpagina te vertalen. Sleep de link hierheen om de webpagina te vertalen.
nederlands snoep
Test je kennis van de Nederlandse taal!
Deze taaltest is een onderdeel van Uitgeverij Pak, specialist in lesmateriaal Nederlands. Bezoek www.uitgeverijpak.nl voor lesmateriaal Nederlands voor het voortgezet onderwijs vo, middelbaar beroepsonderwijs mbo en hoger beroepsonderwijs hbo. copyright NederlandseTaaltest.nl Uitgeverij Pak Feedback. Uitgeverij Pak Feedback. Test je Nederlands.
zoektermen
Taalunieversum Alles over het Nederlands.
In binnen en buitenland kan er nog wel eens verwarring zijn over de Nederlandse taal die wordt gesproken in Nederland en Vlaanderen. Zo worden het Vlaams en het Nederlands soms gezien als twee aparte talen of het Vlaams wordt gezien als een dialect binnen het Nederlands.
SEO Nederland
Russen boos om Nederlands MH17-ultimatum: We laten niet met ons sollen RTL Nieuws.
Russen boos om Nederlands MH17-ultimatum: We laten niet met ons sollen. Sergej Lavrov, de Russische minister van Buitenlandse Zaken. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft geklaagd dat het niet past dat Nederland en Australië ultimatums stellen over de crash van vlucht MH17.
nwwi
Instituut voor de Nederlandse Taal.
Taalkundige Lut Colman schreef voor het boek Vak-Taal een bijdrage over termen in de paardensport. De Vertaalwoordenschat is een applicatie voor tweetalige woordenboeken met Nederlands als bron of doeltaal, gemaakt door het Instituut voor de Nederlandse Taal. Het Instituut voor de Nederlandse Taal is opnieuw officieel erkend als CLARIN B-centrum; het vervult die rol exclusief voor Vlaanderen.
nederlandse vpn provider
Nederlands Hart Netwerk Welkom bij Nederlands Hart Netwerk.
Het Nederlands Hart Netwerk is een samenwerkingsverband tussen zorgprofessionals van de 1 ste, 2 de en 3 de lijn om de kwaliteit van zorg voor patiënten met een hartaandoening te optimaliseren. De missie van het Nederlands Hart Netwerk is om de aantoonbaar hoogste patiëntwaarde te bieden voor patiënten met een hartaandoening, door gezamenlijk de volledige zorgketen op een optimale en uniforme wijze te organiseren.
nederlandse bands
Naar Nederland.
Welkom bij Naar Nederland. Deze website is bedoeld voor mensen die zich willen voorbereiden op het basisexamen inburgering in het buitenland. Dit is het examen dat sommige mensen moeten doen om in aanmerking te komen voor een machtiging tot voorlopig verblijf mvv.
mink lashes nederland
Nederlands.nl: de plek voor columns, beschouwingen, hartenkreten, verhalen etc.
De inzending in het Nederlands mag niet eerder gepubliceerd zijn. Iedereen boven de 18 jaar en woonachtig c.q.afkomstig uit Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zeeland en Nederlandstalig België kan meedoen. De inzendingen stuur je naar: raadseligeroos@literaircafevenray.nl onder vermelding van je naam en woonplaats.
nederlands cursus
Top 12 beste hotels van Nederland in 2018/2019 Booking.com.
Kies uw voorkeurstaal. Website en klantenservice in het Nederlands en nog 42 andere talen. Meest gebruikte talen in België. Profiteer van Vriendenvoordeel. Registreer uw accommodatie. Registreren er opent een dialoogvenster. Inloggen er opent een dialoogvenster. Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's.' Nederland 13.701 accommodaties.
dedicated hosting nederland
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Wat is Woorden.org? Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers.
top 10 online casino nederland

Contacteer ons