Zoeken naar masteropleiding

 
 
masteropleiding
cyber security
masteropleiding - Kosten opleiding: 5250.,
U kunt op elk moment instappen in de Opleiding tot Gecertificeerd Security Manager. Vrijstelling voor onderdelen van de opleiding is mogelijk wanneer u al in het bezit bent van één of meer certificeringen die tijdens de opleiding aan bod komen.
Masteropleidingen.
De Masteropleiding Mechanical Engineering is gefocust op het bedenken, ontwerpen, analyseren, maken en verbeteren van producten, processen en systemen. MSc Master Operations Management Logistics. Operations Management Logistics comprises disciplines such as product development, quality management, logistics and human resource management. Klik hier
masteropleiding
De masteropleiding Studeren aan de universiteit Studievoorlichting Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Bij geneeskunde, tandheelkunde en farmacie duurt de master drie jaar. Na het afronden van een masteropleiding mag je jezelf Master of Arts MA, Master of Laws LLM of Master of Science MSc noemen. Educatieve en onderzoeksmasters. Bij de meeste faculteiten vind je masterprogrammas die je opleiden voor het geven van onderwijs en voorlichting, de zogenaamde educatieve masters.
copywriting cursus
Home Masteropleidingen MSc Universiteit Twente.
Op deze Nederlandse website vind je echter wel uitgebreide informatie over de masteropleidingen met Nederlands als voertaal. Doorstroom vanuit hbo. Daarnaast vind je op deze website ook doorstroominformatie voor hbo-studenten naar een masteropleiding van de Universiteit Twente. Loop een dag mee met een student van de opleiding!
flame master bbq
Masteropleidingen Fontys.
Ervaringen van deeltijdstudenten. Als je een HBO opleiding met succes hebt afgerond, kun je je carrière een extra impuls geven door een masteropleiding te volgen. Een masteropleiding geeft verdieping en biedt je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen of te specialiseren.
masteropleiding
Masteropleidingen Radboud Universiteit.
Studenten die niet voldoen aan de toelatingseisen van een master, kunnen vaak een pre-master volgen dat volledig afgestemd is op het masterprogramma. Bekijk of je met je hbo-vooropleiding een pre-mastertraject kunt volgen voor de masteropleiding van jouw keuze. Bekijk het aanbod premaster.
opleiding marketing hbo
Masteropleiding na hbo in deeltijd of voltijd HAN.nl.
De HAN organiseert regelmatig Open Avonden, speciaal voor professionals die naast hun werk een masteropleiding willen volgen. Laat je tijdens deze dagen of avonden voorlichten over het volgen van een Masteropleiding aan de HAN. TECHNIEK ZORG SPORT ONDERWIJS OVERHEID WELZIJN MANAGEMENT EERSTEGRAADS LERAREN.
leren
Masteropleidingen HBO of Universiteit.
De enige en eerste gids die de kwaliteit van masters kritisch beoordeelt. Lees meer over de Keuzegids masters. In 8 stappen een masteropleiding kiezen! Als je je bachelor in the pocket hebt, gaat er een volgende wereld voor je open.
leren
Overzicht masteropleidingen Masteropleidingen MSc Universiteit Twente.
Medical Sensing Stimulation richt zich op het verwerven, verwerken en interpreteren van medische signalen en het gebruik van medische signalen om verminderde functies te stimuleren of herstellen. MSc 2 jaar Voltijd Engelstalig. De tweejarige masteropleiding Water Technology wordt in het Engels gegeven.
nlp practitioner
Masteropleidingen in deeltijd voor werkend Nederland NCOI University of Applied Sciences NCOI Opleidingen en Trainingen.
De Masterclasses zijn interessant voor diegenen die zich op Masterniveau in een bepaald thema willen verdiepen, maar nog niet toe zijn aan een langer opleidingstraject. Gevolgde Masterclasses zijn later alsnog in te brengen in een Masterprogramma of volledige Masteropleiding. Start dus nu met een officieel gecertificeerde Masteropleiding en behaal de internationaal erkende titel Master!
opleiding counseling en coaching
Master Zorgtraject Ontwerp Masteropleiding deeltijd Werk Studie.
Tijdens deze masteropleiding dragen alle modules bij aan de verbetering of innovatie van zorg en welzijn. U krijgt oog voor de belangen en perspectieven van verschillende partijen en leert vraag, aanbod en organisatie van de zorg perfect op elkaar af te stemmen.
master projectinrichting
Master Hogeschool Rotterdam.
Ben je op zoek naar een professional master? Maak een keuze uit onze Engelstalige en Nederlandstalige masteropleidingen. Gedrag en Maatschappij. Bekijk deze opleiding. Deel deze pagina Deel op LinkedIn Deel op Twitter Deel op Facebook Email deze pagina Print deze pagina.

Contacteer ons