Op zoek naar wat wil ik?

 
 
wat wil ik
Hèt loopbaanvraagstuk: Ik weet niet wat ik wil! VrouwPassie. Hèt loopbaanvraagstuk: Ik weet niet wat ik wil! VrouwPassie.
Want dan moet er een belletje gaan rinkelen. Eigenlijk wil ik en dan komt er meestal een gedachte die het weer afbreekt maar dat kan ik niet / ben ik te oud voor / heb ik geen geld voor. Deze belemmerende gedachte parkeren we, wat je eigenlijk wil is interessant; je hebt zojuist uitgesproken wat je wil.
leren
Wensen: wat wil ik?
Wensen: wat wil ik? Wat wil ik nou echt, Wat wil ik met mijn leven, Wat wil ik bereiken? Het zijn kwellende vragen waar je, als je met loopbaantwijfels kampt, eindeloos mee kunt worstelen. Je wikt en weegt en je komt er niet uit.
leren
Hoe kom ik erachter wat ik wil? Psychologie Magazine.
Hoe kom ik erachter wat ik wil? Een heleboel workshops en cursussen hebben tot doel je er beter uit te laten komen, zodat je kunt worden wie je echt bent. Hoe kom ik erachter wie ik ben, wat ik wil, wat ik uiteindelijk zou willen worden?
outplacementtraject
Wat wil ik? Vraag 3 van de loopbaancoach Lifebrander.
Soms zijn er onvervulde wensen: een eigen bedrijf beginnen, eindelijk iets creatiefs gaan doen of je richten op dieren. Dit is het moment om je dromen te onderzoeken en antwoord te krijgen op de vraag wat wil ik? Over Petra Pupping.
outplacementtraject
Schooltv: Liefdesplein Wat wil ik?
Jongeren leren om binnen de kring van ouders, andere volwassenen en leeftijdsgenoten hun eigen grenzen te bepalen en in te zien dat het dagelijks leven anders is dan soaps. In de puberteit maken kinderen een belangrijke geestelijke ontwikkeling door. De vraag: wat wil ik?
Seminar: wat wil ik nou écht?
Wat wil ik nou echt? Het is natuurlijk erg lastig om zon persoonlijke vraag als wat wil ik nou echt in een groep van 50 personen te beantwoorden, maar tijdens dit seminar werden handvatten geboden waarmee de deelnemers zelf aan de slag konden gaan om te ontdekken waar hun passie ligt.
De Rokkie Methode, deel 2: Wat wil ik?
De Rokkie Methode, deel 2: Wat wil ik? Deel twee van de serie wie ben ik en wat wil ik uit het boek over de Rokkie methode. In iedere vrouw schuilt een Rokkie vrouw en met deze oefeningen haal je haar tevoorschijn.
Wat wil ik echt? 3 vragen die je jezelf moet stellen Happy B's.' Wat wil ik echt? 3 vragen die je jezelf moet stellen Happy B's.'
What do I want to experience in life? Wat wil ik ervaren in dit leven? How do I want to grow? Waar wil ik in groeien? What do I want to contribute to the planet? Wat wil ik bijdragen aan deze wereld?
Wat wil je nu echt, en wat houdt je dan tegen? de Baak.
Wat wil je nu echt, en wat houdt je dan tegen? Pas had ik een intakegesprek met een deelnemer voor de training Bezielend Leiderschap. Een leidinggevende aan 100 mensen: over wat hij eigenlijk wil en wat hem tegenhoudt om voluit en vrij te leven.
Wat wil ik?
Om niet weer in eenzelfde situatie verzeild te raken is het zaak goed over je nieuwe keuze na te denken. Ook hier is de vraag Wat wil ik? weer van groot belang. Wat wil je nu echt, waarom ben je niet tevreden in je huidige beroep, en wat verwacht je van je nieuwe functie?
Wat wil ik? GITP.
Deel deze pagina. Wat wil ik? Wat wil ik? Hoe sta ik in het leven? Wat wil ik met mijn loopbaan? Doe een van de testen om erachter te komen. Bel mij terug. Stel een vraag. Of bel 088 448 70 00.

Contacteer ons