Meer resultaten voor werk en leer trajecten

 
 
werk en leer trajecten
Vacatures Leren en werken.
Leren en werken bij defensie. Leren en werken in Europa. Leerbanen via werk.nl. Opleiding met baangarantie tot touringcarchauffeur. Zijn deze leerbanen niet bij jou in de buurt of wil je persoonlijk advies, neem contact op met een Leerwerkloket. Sollicitatietips op Werk.nl.
leren programmeren
Leer werkovereenkomst vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Voorwaarden voor het leer / werk traject: Een passie voor, de werkgevers waarmee wij werken starten vaak vroeg en verwachten flexibiliteit wanneer er overwerk is Een aantal werkgevers werk. 5 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO BBL leer-/werk traject in de techniek.
werk en leer opleidingen
Leerwerktraject-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
plaats, provincie of postcode. vacatures voor Leerwerktraject. Mijn recente zoekopdrachten. Leer Trajecten Rotterdam. Uitzendbureau Zorg Amsterdam. Zorg Verpleeghuizen Rotterdam. Technisch Uitzendbureau Groningen provincie. Filter results by.: Sorteer op: relevantie datum. Onbepaalde Tijd 10. Bepaalde Tijd 8. Freelance / ZZP 3.
leren riem
Leerwerktraject Wikipedia.
Een leerroute waarbij de leerling wordt uitgedaagd en uitgenodigd, door de combinatie van binnen en buitenschools leren met meer praktijk en minder theorie, te slagen voor het vmbo-diploma. Voor deelname aan het traject is geen toestemming van de Leerplichtambtenaar nodig, wel heeft de school de plicht deelnemende leerlingen als zodanig bij de Leerplichtambtenaar te melden.
leren kastgreepjes
Leren en werken in de techniek, goed begeleid door Maintec Maintec Nederland.
Leren werken tegelijk BBL. Je wilt een technisch vak leren, maar je wilt ook graag meteen aan het werk. Dat kan, via het BBL traject. Vier dagen leren terwijl je werkt, één dag per week naar school. Je hoeft zelf geen leer-werkplek te zoeken. Meteen salaris verdienen. Maintec begeleidt je tijdens het hele opleidingstraject, vaak tot en met een Voortgezet Vakdiploma.
werk en leer opleidingen
SEECE, Sustainable Electrical Energy Centre of Expertise. Seece HBO-deeltijdopleiding Werken en Leren Elektrotechniek.
Is dit iets voor jou? Het grote voordeel de Werken en Leren trajecten is dat je tijdens je studie al uitgebreid kennis maakt met bedrijven in de sector die je interesse heeft. Bovendien ontvang je voor je werk een bescheiden salaris, passend bij een startersfunctie in de elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
traject
Leerwerktrajecten Naviva Kraamzorg.
Ons vak is dankbaar werk. Een grote bijdrage leveren aan een goede en veilige start voor moeder, kind en kraamgezin, daar word je warm van. Je werkt weliswaar zelfstandig in het gezin, maar maakt onderdeel uit van een hecht team. Daarnaast word je op alle mogelijke manieren door Naviva Kraamzorg ondersteund in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Als duidelijk is of en wanneer de opleiding start, dan plaatsen wij voor onze diverse leerwerktrajecten vacatures op onze website. Als er geen leerwerktraject vacature is, kun je niet solliciteren.
Leren Werken JIP Den Haag.
In een autogarage leer je sleutelen aan autos Autotechniek niveau 12 maar ook aan je persoonlijke sociale vaardigheden. Een uniek programma van werkzaamheden in de horeca afgewisseld met creativiteit om jongeren te kunnen laten werken aan hun zelfontplooiing. Waar kunnen we je mee helpen? Zoek op: GO. 070-365 59 30. 06 15 888 955. Amsterdamse Veerkade 17a. Let op: van 25 december t/m 5 januari zijn we gesloten. Klik hier voor onze spreekuren. Wie werken er bij het JIP. De JIP-Gids, info voor jongeren in Den Haag en Zoetermeer over geld seks werk wonen en meer.
Werken/leren.
Waar beschikbaar, maak je daarbij gebruik van de combinatie werken en leren. De meeste van onze leerlingen zijn in opleiding voor het diploma VIG. Daarnaast hebben medewerkers de mogelijkheid om intern extra opleidingen te volgen. Jouw talenten vormen het uitgangspunt bij competentiegericht leren.
Leer Trajecten-vacatures in Rotterdam februari 2018 Indeed.nl.
De Antes Werkmaatschappij biedt cliënten dagbesteding en leer werk trajecten in verschillende sectoren o.a. Je verzorgt diverse trainingen aan cliënten, zowel. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Antes Vacatures in Rotterdam. Lees meer over werken bij Antes.
Werken bij UMC Utrecht.
Eerst studeren en dan aan de slag in het UMC Utrecht? Dat kan, natuurlijk. Maar je kunt ook direct na school bij ons terecht; voor de combinatie werken-leren. Bij het UMC Utrecht kun je een aantal leerwerktrajecten volgen. De minimale opleiding die je hiervoor nodig hebt is vmbo, mbo vaak paramedisch of havo vaak met exacte vakken.

Contacteer ons