Meer resultaten voor werk en leer trajecten

 
 
werk en leer trajecten
Leer werkovereenkomst vacatures NationaleVacaturebank.nl.
56 dagen geleden geplaatst 32 40 uur MBO Deegmaker/ Bakker Leer/werktraject. Voorwaarden voor het leer / werk traject: Een passie voor, de werkgevers waarmee wij werken starten vaak vroeg en verwachten flexibiliteit wanneer er overwerk is Een aantal werkgevers werk.
sbm offshore
Leren en werken.
In september de Maand van Leren en Werken organiseren de Leerwerkloketten extra activiteiten en workshops in het hele land om meer aandacht te geven aan een Leven Lang Leren. Kijk bij de Evenementen wat het Leerwerkloket bij jou in de buurt organiseert.
boekhoudprogramma zzp
Vacatures Leren en werken.
Leren en werken bij defensie. Leren en werken in Europa. Leerbanen via werk.nl. Opleiding met baangarantie tot touringcarchauffeur. Zijn deze leerbanen niet bij jou in de buurt of wil je persoonlijk advies, neem contact op met een Leerwerkloket. Sollicitatietips op Werk.nl.
Leren Autorijden
Volgjehart Kies voor een toekomst in het ziekenhuis.
Decanen en voorlichters. Welk leerwerktraject past bij jou? Niet filteren op vooropleiding Vmbo basisberoepsgerichte leerweg Vmbo kaderberoepsgerichte leerweg Vmbo gemengde leerweg Vmbo theoretische leerweg Overgangsbewijs 3 naar 4 havo Havo Vwo Mbo niveau 1 Mbo niveau 2 Mbo niveau 3 Mbo niveau 4 Hbo Hbo-verpleegkundige volgend WO.
koelkasten
Leerwerktraject Routewijzer naar werk.
In een leerwerktraject leer of verbeter je je vak en werknemersvaardigheden. Je oefent in een echte werkomgeving. Hiermee doe je werkervaring op en dit vergroot je kans om werk te vinden. In een leerwerktraject combineer je leren met werken. Het leerwerktraject kom je ook tegen onder andere namen, zoals leerwerkplek, leerwerkarrangement, werkervaringsplek WEP of werkstage.
leren programmeren
Baantraject: Re-integratie / Re-integratietraject / Arbeidsbemiddeling / UWV / Leertrajecten.
Baantraject werkt samen met een aantal opleidingen en werkgevers om leertrajecten te realiseren. Samen met werkgevers organiseren wij leuke trajecten met baangarantie. Op dit moment zijn er trajecten in de techniek, ict en de zorg. Ook zijn we bezig met projecten in het onderwijs, de administratie en de logistiek.
leren werken met excel
Leren Werken HLMRMeer.
Samen met de gemeente ontwikkelt Luchtvaart College Schiphol werk en leertrajecten voor mensen die een nieuwe start op de arbeidsmarkt willen maken. Voor mensen die al werkzaam zijn in de luchtvaart, worden gerichte trainingen en opleidingen aangeboden. Loket Leren en Werken Haarlemmermeer. Het loket Leren en Werken Haarlemmermeer maakt onderdeel uit van het loket Leren en Werken groot Amsterdam.
werken leren mbo
Erasmus MC Werken bij: Leer/werktrajecten.
Leren en werken. Wie zijn wij? Leren of werken? Waarom niet allebei! Bij het Erasmus MC is het mogelijk om naast je opleiding meteen te werken. Zo kun je de theorie die je in de schoolbanken hebt geleerd, direct toepassen in de praktijk.
Werken leren bij Careyn BBL zorg.
Zij werken bij ons. De" zorg een roeping? Nooit geweten dat ik het ín mij heb, maar het is prachtig werk." De" nieuwe manier van werken binnen Careyn spreekt mij erg aan." Tineke van de Weide. Tineke" en haar collega Mirna in gesprek over hun vak.
Leer Traject-vacatures in Amsterdam oktober 2017 Indeed.nl.
Bovendien leer je veel van je collegas. Je bent van belangrijke waarde bij het voorbereiden en analyseren van conversie optimalisatie trajecten. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Mirabeau Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Mirabeau.
Leren Werken JIP Den Haag.
In een autogarage leer je sleutelen aan autos Autotechniek niveau 12 maar ook aan je persoonlijke sociale vaardigheden. Een uniek programma van werkzaamheden in de horeca afgewisseld met creativiteit om jongeren te kunnen laten werken aan hun zelfontplooiing. Waar kunnen we je mee helpen? Zoek op: GO. 070-365 59 30. 06 15 888 955. Amsterdamse Veerkade 17a. Klik hier voor onze spreekuren. Wie werken er bij het JIP. De JIP-Gids, info voor jongeren in Den Haag en Zoetermeer over geld seks werk wonen en meer.

Contacteer ons