Meer resultaten voor werken ziekenhuis

 
 
werken ziekenhuis
Volgjehart Kies voor een toekomst in het ziekenhuis.
Leren en werken in het ziekenhuis, iets voor jou? Volgjehart geeft voorlichting over 12 leerwerktrajecten die je in 4 ziekenhuizen in de regio Den Haag kunt volgen: van verpleegkundige tot operatieassistent! Geïnteresseerd in een interne mbo of hbo-opleiding in het ziekenhuis, waarbij je werken en leren combineert?
dymo labelmaker
Werken bij Haaglanden MC.
Leren en werken. Werken bij HMC. Jouw creatieve ideeën. Jouw eigen initiatief. Bekijk de vacatures. Vacatures Laatst bijgewerkt op 25-07-2017 om 1145.: Staf en ondersteuning. Verpleging en verzorging. HMC als werkgever. Wil jij meewerken aan oprèchte zorgverbetering? Maak jij het verschil met jouw ideeën? Wij zijn het Hart van Haaglanden, een topklinisch ziekenhuis met liefde en lef.
vergaderlocatie utrecht
Vacatures Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.
Werken bij ETZ. Alles over Werken bij ETZ. Alles over Onze functies. Bij het ETZ maken onze medewerkers het verschil. Zij bepalen de kwaliteit van ons ziekenhuis. Lees ervaringsverhalen van onze medewerkers! Alles over Ontmoet ons. Dag van de mobiliteit.
piercing shop den haag
Vacatures Catharina Ziekenhuis.
Werken bij Catharina. Werken bij Catharina. Catharina, jouw werkgever. Ben je ambitieus, gedreven én op zoek naar een baan in een vernieuwende organisatie? Kies dan voor het Catharina Ziekenhuis! Neem contact op met één van de mensen die in de vacaturetekst vermeld staat.
vacature communicatie ziekenhuis
Kom bij ons werken.
Met het OV naar het ziekenhuis. Met de auto naar het ziekenhuis. Bezoek en postadres. Pendelbus van parkeergarage naar ziekenhuis. meer over bezoek het ziekenhuis. Bekijk alle resultaten. Deel deze kennis met de wereld via Social Media. Delen via Facebook, Twitter of LinkedIn of Mail. Kom bij ons werken.
ziekenhuis
Vacatures Werken bij Antonius.
Wist je dat je, als Apothekersassistent, bij het St. Antonius Ziekenhuis kunt werken met onze nieuwe bereidingsrobot voor het bereiden van monoklonale antilichamen? Of dat je bij ons klinische lessen en bijscholing in bereidingen op de afdeling radiofarmacie krijgt? Er staat een heel team klaar om je te verwelkomen, lijkt je dat wat?
Vacatures Ziekenhuis Gelderse Vallei.
Volg ons op YouTube. 2017 Ziekenhuis Gelderse Vallei. Dit is Ziekenhuis Gelderse Vallei. Kwaliteit en veiligheid. Nieuws en agenda. Contact en locaties. Contact over orgaandonatie. Vraag over ziekenhuisrekening. Werken bij ZGV. Leren bij ZGV. Aanmelden Job Alert. Hulp bij lezen.
Vacatures Werken bij Rijnstate.
Raadpleeg eventueel je systeem of applicatiebeheerder. Werken bij Rijnstate. We hebben onze vacatures in 5 vakgebieden ingedeeld. Per vakgebied kun je, door op de foto te klikken, de openstaande vacatures inzien. Vacatures voor zorgverleners. Een grote organisatie is altijd in beweging. Daarom zijn we bijna altijd op zoek naar nieuwe medewerkers. Wij zoeken o.a. altijd algemeen verpleegkundigen voor onze verpleegafdelingen. Vacatures voor ondersteunende stafmedewerkers. Naast het feit dat Rijnstate een gerenommeerd ziekenhuis is waar je als expert graag deel van wilt uitmaken, zoeken wij ook regelmatig experts op het gebied van ICT, functioneel beheer, HR, management, administratieve functies etc.
Werken leren bij Alrijne Alrijne Ziekenhuis.
Samenwerking in de regio. Samen is de kern. Kwetsbaarheid bij ouderen. Bekijk alle Samenwerking in de regio. Geef uw mening. Kwaliteit en tevredenheid. Werken leren bij Alrijne. Naar het ziekenhuis. a a a. Naar het ziekenhuis. Samenwerking in de regio.
Vacatures Werken bij Gelre.
Ben jij ANIOS en wil je werken in een Topklinisch ziekenhuis STZ waar we investeren in de nieuwste ontwikkelingen? Wil jij bovendien kennis op doen van de cardiologie die je gaat helpen bij de voorbereiding op een ander specialisme of een opleiding binnen de Cardiologie?
Vacatures Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis vindt de privacy van zowel medewerkers als sollicitanten erg belangrijk. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met je gegevens en gebruiken je gegevens uitsluitend voor werving en selectiedoeleinden. Wij verstrekken geen informatie aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden opgenomen en verwerkt in onze database. Het JBZ vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en veiligheid van haar organisatie te waarborgen. Daarom maakt een pre-employment screening onderdeel uit van het aanname beleid. Deze screening bestaat met name uit een referentie check en een bronverificatie van het diploma relevant voor de beoogde functie. Open sollicitaties kunnen wij helaas niet in behandeling nemen. Wel blijven wij graag in contact met gediplomeerd verpleegkundigen voor gespecialiseerde afdelingen bijvoorbeeld IC en SEH, collega's' voor de OK gediplomeerd operatieassistenten, recovery verpleegkundigen en anesthesiemedewerkers en gediplomeerde zorgprofessionals welke op 0 uren basis willen werken zorgassistenten, verpleegkundigen, medisch secretaresses.

Contacteer ons