Op zoek naar werkent of werkend?

 
 
werkent of werkend
werkend WikiWoordenboek.
Engels: working en. Spaans: trabajando es. bezig met werken. dubbelwerkend, hardwerkend, meewerkend, snelwerkend, zelfwerkend. Het woord werkend staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd werkend herkend door.
klaarkomen man
Zelfstandig Werkend Kok-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor De Personeelsmakelaar Vacatures in Utrecht. Zelfstandig werkend kok met een glimlach. Eurest 1.074 reviews Amsterdam. ZELFSTANDIG WERKEND KOKS. Kan jij koken op kwalitatief hoog niveau? Stuur je CV naar vacature@compass-group.nl en we kijken graag of je elders binnen onze.
rolex horloge
werken Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
werkend op munten. Kijk eens naar het Duits Nederlands woordenboek door bab.la. close comment Feedback. Ja, ik wil graag bericht ontvangen over een update. Jouw e-mailadres is niet juist. Spelaanbeveling Galgje Zin in een spel? Of liever nieuwe woorden leren?
sigaret
Wat is Scrum en Agile. De methode met voorbeelden en tips.
Deze training is te volgen met een UWV Voucher! In projecten wordt steeds vaker voor een agile of Scrum aanpak. Agile Communicatie Scrum Mastercourse Agile Business Scrum non-IT, scrum master basis Professional Scrum Master Agile-Scrum English. Deel deze kennisbank pagina.
werken/vervoeging WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 3 jun 2013 om 2123. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
werkwoord werken vervoegen.
wil je mee wat gaan drinken na het werk? Wij zijn werk zaam als bemiddelaar tussen hotels en gebruikers om aan onze gebruikers de on-line zoek en reserveringsmogelijkheid van hotels te geven. Of u nu een dutje wilt doen of even wilt werk en, u komt fris en uitgerust aan op uw bestemming.:
Gratis woordenboek Van Dale.
voorzichtig te werk gaan handelen, optreden; alles in het werk stellen om aanwenden; publieke werken werkzaamheden aan wegen, dijken, wateren enz. w e rken werkte, heeft gewerkt 1 bezig zijn, zijn krachten gebruiken: aan een roman werken; werkende weg al werkend 2 betaalde arbeid verrichten, een beroep uitoefenen: waar werk je?; het nieuwe werken flexibele manier van werken met inzet van digitale hulpmiddelen waardoor het niet nodig is steeds naar kantoor te komen 3 uitwerking hebben: op de zenuwen werken invloed uitoefenen op 4 krimpen en uitzetten van hout door weersinvloeden iets naar binnen werken opeten; iem. de kamer uit werken maken dat hij de kamer verlaat. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
thuiswerken/vervoeging WikiWoordenboek.
In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 jul 2017 om 0605. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.
Leren en werken.
Ik ben werkzoekende, werknemer of scholier. Ik ben werkgever. September: Maand van Leren en Werken. In september de Maand van Leren en Werken organiseren de Leerwerkloketten extra activiteiten en workshops in het hele land om meer aandacht te geven aan een Leven Lang Leren.

Contacteer ons