Zoeken naar ontwikkeling

 
 
ontwikkeling
ontwikkeling WikiWoordenboek.
Fins: kehitys fi. Frans: développement fr. Spaans: desarrollo es m. IJslands: atburður is m. Het woord ontwikkeling staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd ontwikkeling herkend door.
opleiding SEO
Nederlandse synoniemen van ontwikkeling, ander woord voor ontwikkeling.
Typ een Nederlands woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen NL. Synoniemen van ontwikkeling. Puzzelomschrijvingen van ontwikkeling in het puzzelwoordenboek.: Algemene kennis in de fotografie crypt. Evolutie om de emballage te verwijderen crypt. Het uitpakken in de groei crypt.
Beleggen
Ontwikkeling Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Ontwikkeling of met Ontwikkeling in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Ontwikkeling inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Ontwikkeling en verwijzingen daarnaartoe.
webshop ontwikkeling
Ontwikkeling in het Engels vertaald uit het Nederlands.
ontwikkeling Entwicklung, development. ontwikkeling development, growth, increase, accession, rise, enlargement, accretion, aggrandizement, expansion. Uitgebreide vertaling voor ontwikkeling Nederlands in het Engels. ontwikkeling de v zelfstandig naamwoord. de ontwikkeling geestelijke vorming; vooruitgang; vorming; ontplooiing. the development; the evolvement; the cultivation; the education.
website maken software gratis
Ontwikkeling.
Doe mee / Ontwikkeling. 2.14.3 2.8.9 LTR. Doe mee / Ontwikkeling. Bugs, mogelijkheden en problemen. Gids voor ontwikkelaars van QGIS. Welkom op de pagina QGIS Ontwikkeling. Locatie van pre-uitgaven / nachtelijke builds. Bugs, mogelijkheden en problemen. Rapporten over toepassingen. Rapporten voor website en documentatie.
agile scrum training
Sociaal-emotionele ontwikkeling uitleg begrippen onderwijs.
De emotionele ontwikkeling wil zeggen dat het kind leert om de gevoelens van zichzelf en anderen te begrijpen en om daar goed mee om te gaan. De sociaal-emotionele ontwikkeling is een van de vier ontwikkelingsgebieden, samen met de motorische ontwikkeling, de cognitieve ontwikkeling en de morele ontwikkeling.
cursus Persoonlijke ontwikkeling
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: ontwikkeling. ontw i kkeling de; v; meervoud: ontwikkelingen 1 het ontwikkelen: algemene ontwikkeling brede kennis; een ontwikkeling doormaken. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
website maken gratis software
ontwikkeling Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Voor de ontwikkeling van een stabiele situatie is de economische groei van groot belang. Economic growth is extremely important to the development of a stable situation. ontwikkeling ook: groei, toename, aanwas, gestalte. ontwikkeling ook: voorschrift, aanwijzing, instructie, onderwijs. ontwikkeling ook: eliminatie, uitvoer, rendement, output.
persoonlijke ontwikkeling training
Kijk op Ontwikkeling Kijk op Ontwikkeling.
Op deze website wordt de ontwikkeling van het kind beschreven aan de hand van de verschillende ontwikkelingsgebieden, zoals de biologische, motorische, sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling. Daarnaast vindt u informatie over hoe ontwikkelingsproblemen gesignaleerd en behandeld kunnen worden en waar en bij wie u terecht kunt voor vragen en adviezen over de ontwikkeling en opvoeding van het kind.
persoonlijke ontwikkeling
Ontwikkeling 13 definities Encyclo.
ITIL Service-ontwerp Het proces dat verantwoordelijk is voor het creëren of aanpassen van een IT-dienst of applicatie, die klaar is voor uitgifte en uitrol. De term wordt ook wel gebruikt om de rol of functie aan te duiden die zich bezig houdt met ontwikkeling.
ontwikkeling hypotheekrente
ontwikkeling vertaling Nederlands Engels.
Vertaling van ontwikkeling. ontwikkeling v, onderricht, onderwijs zn. ontwikkeling v, groei, wasdom zn. evolutie v, ontwikkeling v zn. eliminatie v, ontwikkeling v zn. aanwas m, aangroei m, ontwikkeling v, gestalte, groei, toename, accres o zn. knapheid v, ontwikkeling v zn.
cursus intuitieve ontwikkeling

Contacteer ons