Meer resultaten voor werken en leren verzorgende ig

 
 
werken en leren verzorgende ig
Werken en leren Humanitas.
Het vak verzorgende leer je vooral op de werkvloer. Speerpunt is de Humanitas visie, waarbij het menselijk geluk van onze cliënten voorop staat. Naast leren op de werkplek, ga je één dag per week naar school. Daar krijg je tijdens lessen de theorie aangeboden en volg je vaardigheidstrainingen.Om de opleiding te kunnen volgen moet je minimaal 24 uur per week in de praktijk werken.
leren
Infopunt Zorg.
Werken en leren. Opleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige. Wij zoeken zij-instromers met een relevante welzijn opleiding en/of werkachtergrond. Er zijn volop kansen om in de zorg te werken. Wij bieden je de mogelijkheid om deze kansen te verkennen. Je werkt 24 tot 28 uur per week en volgt daarnaast onderwijs.
stroopwafel
Werken/leren.
Waar beschikbaar, maak je daarbij gebruik van de combinatie werken en leren. De meeste van onze leerlingen zijn in opleiding voor het diploma VIG. Daarnaast hebben medewerkers de mogelijkheid om intern extra opleidingen te volgen. Jouw talenten vormen het uitgangspunt bij competentiegericht leren.
vietnam reizen
ViVa! Zorggroep // Werken leren Werken leren.
Weet je van aanpakken, wil je graag iets betekenen voor oudere mensen en ben je op zoek naar een afwisselende baan met leuke collega's? Volg dan een opleiding voor verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 binnen ViVa! Werken en leren combineren.
Werken/leren en stages Lelie zorggroep.
Wil je graag bijdragen aan het verlenen van Betere zorg? En zoek je een combinatie van werken en leren voor Verzorgende IG BBL of kijk je uit naar een boeiende stageplek? Lelie zorggroep is voortdurend op zoek naar nieuw talent.
BBL niveau 3: Verzorgende IG Topaz.
Een erkend leerbedrijf! Onze kennis en ervaring delen we graag met mensen die net als wij hart hebben voor de zorg. Topaz biedt: 100 leer/werkplekken. BBL niveau 3: Verzorgende IG. Deel deze pagina. De BBL-opleiding Verzorgende IG. Je kunt bij ons praktijkervaring opdoen als je de Beroepsbegeleidende leerweg BBL Verzorgende IG volgt bij een ROC. Beroepsbegeleidende leerweg betekent: leren én werken.
Werken leren bij Careyn BBL zorg.
Careyn werkt nauw samen met verschillende scholen. Een overzicht van de scholen waar we mee samen werken.: ROC Midden Nederland. Welke opleidingen kun je volgen? Helpende Zorg Welzijn duur 15, jaar. Verzorgende IG duur 3 jaar. MBO-verpleegkundige duur 4 jaar. HBO-verpleegkundige duur 4 jaar. Kraamverzorgende duur 2 jaar. Heb je al een opleiding in de zorg en wil je graag verder leren?
Opleidingen Werken bij Zorgbalans.
Je kunt bij ons doorleren en hebt alle kansen op een prachtige carrière. Zoals Surya, verzorgende in verpleeghuis Zuiderhout, die na een omzwerving weer terugkwam naar Zorgbalans en hier nu doorleert voor verzorgende 3 IG. Vind de leukste opleiding: werken en leren in de zorg.
Werken en leren Atlant.
Werken en leren: ook dát is mogelijk bij Atlant. Ben je op zoek naar een opleiding met werken en leren of een stage, dan biedt Atlant je vele mogelijkheden. Atlant is regelmatig op zoek naar mensen die via een BeroepsBegeleidende Leerweg BBL opgeleid willen worden tot Verzorgende IG.
Werken en leren bij de Kraamvogel.
Naast de reguliere vacatures biedt de Kraamvogel ook diverse mogelijkheden om het werken en leren in de praktijk te combineren. Stage lopen of Beroeps Begeleidend Leren? Lees hier over de verschillende mogelijkheden om als kraamverzorgende aan de slag te gaan. Werken in de kraamzorg als Verzorgende IG. Ben je al Verzorgende IG niveau 3 en wil je graag kraamverzorgende worden?
Leren bij Archipel Zorggroep.
verzorgende IG niveau 3.; verpleegkundige niveau 4, verkorte opleiding alleen voor interne kandidaten. In de zorg word je met open armen ontvangen. Op de website Open Armen kun je meer informatie vinden over leren en werken in de sector Verpleging, Verzorging en Thuiszorg VVT.

Contacteer ons